• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Grčka hoteli

Hotel Alexandra Golden je jedan od najluksuznijih hotela na Tasosu i svojim gostima nudi kombinaciju modernog i jednostavnog. Smešten je na Golden Beach-u, jednoj od najlepših i najpoznatijih plaža na ostrvu. Od glavnog grada Limenasa je udaljen oko 20 km. Ovaj hotel se preporučuje uglavnom parovima koji žele da svoj odmor provedu u prijatnoj atmosferi i luksuznom smeštaju. Svi tipovi soba su namenjeni smeštaju maksimalno 2 odrasle osobe.

Opširnije...

 Hotel Louloudis se nalazi u mestu Skala Rahoni, oko 2 km od centra i oko 8 km od glavnog grada Limenasa. Ovaj mali, boutique hotel izgrađen je 2005. godine i svojim gostima nudi smeštaj u moderno uređenim i opremljenim sobama.

Opširnije...

 Hotel Ilio Mare je lociran na peščanoj plaži u malom mestu Skala Prinos na Tasosu. Plaža hotela Ilio Mare nosi plavu zastavicu kao jedna u nizu plaža koja može da se pohvali čistom, tirkizno plavom vodom i zlatno-žutim peskom. Ovaj luksuzni hotel je jedan od hotela sa najdužom tradicijom na Tasosu i svojim gostima nudi boravak u mirnom okruženju prepunom zelenila.

Opširnije...

 Alea Hotel & Suites je novoizgrađeni hotel koji predstavlja spoj elegantnog i modernog. Prostire se na površini od oko 30.000 m2, uz široku peščanu plažu na samo par kilometara od mesta Skala Prinos. Sastoji se od više jednospratnih ili dvospratnih zgrada u kojima su smeštene sobe i apartmani. Ovaj hotel ima visok kvalitet usluge, prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje tako da je idealan kako za parove tako i za porodice sa decom.

Opširnije...

 Hotel Blue Dream Palace je manj hotel koji je smešten na oko 3 km od Limenarije na plaži Trypiti. Ovo je relativno nov hotel koji je počeo sa radom pre par godina. Smešten je na samoj plaži, daleko od gužve i vreve, a opet u blizini većeg mesta na ostrvu, Limenarije.

Opširnije...

 Hotel Garden je mali gradski hotel koji se nalazi na oko 300 m od centra Limenarije i oko 200 m od plaže. Nalazi se uz glavnu ulicu koja prolazi kroz mesto i vodi od Limenasa ka Potosu.

Opširnije...

 Hotel Alexandra Beach se nalazi na oko 1,5 km od mesta Potos u južnom delu ostrva Tasos. Ovaj hotelski kompleks smešten je na samoj plaži i jedan je od hotela sa najdužom tradicijom na ostrvu. Sastoji se iz više zgrada u kojima su smeštene sobe. Po svom izgledu i sadržajima, hotel je najviše prilagođen smeštaju porodica, mada zbog spa centra i blizine Potosa u njemu svoj užitak mogu pronaći i parovi.

Opširnije...

Na Tasos ostrvu, u oblasti Skala Potamias smešten je hotel Korina. Od glavnog grada -Limenas, udaljen je 12 km. Hotel je jako prijatan a njegove vedre boje posebno pozitivno utiču, na već lepo raspoloženje, koje je neizbežno na ovoj destinaciji. Hotel Korina je od plaže udaljen 500 metara.

Opširnije...

 Hotel Timoleon se nalazi u glavnom gradu Limenasu. Udaljen je oko 200 m od luke i oko 400 m od najbliže plaže. Ovaj mali gradski hotel ima 15 moderno uređenih soba i svojim gostima nudi prijatan boravak u lepom okruženju.

Opširnije...

 Hotel Makedon se nalazi u glavnom gradu Limenasu, na oko 500 m od samog centra i oko 300 m od luke. Udaljen je oko 300 m od najbliže plaže. Ovo je mali, moderno opremljen gradski hotel u kome najčešće borave mlađi gosti koji žele da budu smešteni u glavnom gradu.

Opširnije...

 Hotel Aethria se nalazi u glavnom gradu Tasosa Limenasu, na oko 400 m od luke i oko 350 m plaže. Smešten je u prostranom dvorištu površine oko 11.000m2. Hotel nosi naziv po nekadašnjem antičkom imenu Tasosa Aethria što znači ostrvo sa predivnim vremenskim uslovima i zdravom klimom, koje su i dalje osnovne odlike Tasosa.

Opširnije...

 Hotel Makryammos Bungalows je jedan od najpoznatijih hotela na Tasosu i jedan od hotela sa najdužom tradicijom. Nalazi se na plaži Makryammos, na oko 2 km od glavnog grada Limenasa. Ovaj hotelski kompeks se sastoji iz više bungalova koji su kaskadno poređani jedan iznad drugog i okruženi su zelenilom.

Opširnije...

 Hotel Royal Paradise je potpuno nov hotel na Tasosu, izgrađen 2011.godine. Smešten je na samoj plaži, na oko 3 km od Potosa. Ovaj luksuzni hotel predstavlja pravi mali raj jer svojim gostima nudi uživanje u prelepoj plaži, čistom moru, odličnu uslugu i opuštanje u SPA centru.

Opširnije...

 Hotel Royal Palace Resort & Spa je mali porodični hotel koji je smešten u letovalištu Platamon. Sastoji se od dve hotelske zgrade i udaljen je oko 80 m od plaže. Hotel poseduje 17 moderno opremljenih soba.

Opširnije...

 Hotel Olimpian Bay je smešten u podnožju Olimpa, u jednom od istorijski najpoznatijih regija Grčke. Nalazi se na samoj obali Leptokarije, na oko 1 km od centra mesta. Ovo je pre svega porodični hotel i idealan je za smeštaj porodica sa decom. Prostire se na površini od oko 100 ha i nudi kvalitetan smeštaj i dobru uslugu.

Opširnije...

 Hotel Dion Palace se nalazi u oblasti Pieria. Smešten je u podnožju Olimpa, između Soluna i Larise, u mestu Litohoro.

Hotel je renoviran pre nekoliko godina i jedan je od luksuznijih hotela u ovom delu Grčke. Idealan je za smeštaj kako porodica sa decom, tako i parova.

Opširnije...

 Hotel Mediterranean Village se nalazi u Paraliji, tačnije na oko 2 km pre ulaska u mesto. Ovaj luksuzni hotelski kompleks, izgrađen pre par godina, smešten je na samoj peščanoj plaži. Sastoji se od nekoliko zgrada i manjih bungalova u kojima su smeštene sobe.

Opširnije...

 Hotel Mediterranean Resort je jedan od hotela sa dugom tradicijom u Olimpskoj regiji. Nalazi se u Paraliji, na oko 250 m od plaže. Ima izuzetno dobru lokaciju obzirom da je od Soluna udaljen svega 70-ak kilometara, a u neposrednoj blizini su arheološko nalazište Dion, Meteori i gradić Katerini.

Opširnije...

 Hotel Mediterranean Princess je još jedan luksuzni hotel u lancu Mediterranean hotela. Nalazi se na oko 1 km od Paralije i na oko 150 m od peščane plaže. Ovaj hotelski kompleks je počeo sa radom 2008.godine i svojim gostima nudi izuzetno kvalitetan smeštaj i odličnu uslugu.

Opširnije...

 Hotel Cosmopolitan se nalazi na samom ulazu u Paraliju, na oko 200 m od peščane plaže. Ovaj novoizgrađeni hotelski kompleks svojim gostima nudi smeštaj u luksuzno opremljenim sobama i uživanje u brojnim sadržajima.

Opširnije...

 Hotel Regina Mare se nalazi u samom centru letovališta Paralia, na oko 20 m od peščane plaže. Hotel je kompletno renoviran u periodu od 2006-2007. godine i svojim gostima nudi smeštaj u 38 moderno opremljenih soba.

Opširnije...

 Hotel Ioni je mali porodični hotel koji se nalazi u samom centru Paralije, preko puta crkve. Udaljen je oko 30 m od peščane plaže. Obzirom da se nalazi u centru grada ima idealnu lokaciju, jer se u njegovoj blizini nalaze brojni kafići, prodavnice, butici i restorani.

Opširnije...

 Hotel Europe se nalazi u centru Paralije u blizini parka, na oko 100 m od same plaže. Ovaj mali gradski hotel nudi svojim gostima dobru uslugu i smeštaj u moderno uređenim i komfornim sobama.

Opširnije...

 Hotel Ilion se nalazi u samom centru Paralije, u blizini crkve i na oko 30 m od peščane plaže. Ovaj mali porodični hotel ima dugu tradiciju. Nalazi se u samom centru letovališta i u njegovoj blizini su brojni kafići, prodavnice, butici i restorani.

Opširnije...

 Hotel Xenia se nalazi na samom ulazu u grad Ouranopolis, oko 1 km od centra. Hotel ima dugu tradiciju i visok kvalitet usluge, tako da predstavlja dobar izbor kako za parove tako i za porodice sa decom. Smešten je na samoj plaži i svojim gostima nudi komplatan ugođaj sa prelepim pogledom na ostrvo Ammouliani.

Opširnije...

 Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa je veliki hotelski kompleks koji je smešten na oko 3 km od grada Ouranopolisa i oko 100 m od plaže od koje ga deli put. Hotel zauzima veliku površinu i sastoji se od više zgrada koje su kaskadno poređane t. Upravo zbog takvog položaja, veliki broj soba ima pogled na more.

Opširnije...

 Hotel Akrathos Beach je veoma popularan poslednjih godina na našem tržištu kako zbog svoje cene tako i zbog izuzetno dobre usluge i lokacije. Smešten je na uzvišenju iznad puta i plaže na oko 2 km pre ulaza u grad Ouranopolis. Od plaže je udaljen svega 100-ak metara i na njom je spojen nadvožnjakom (pasarelom) za pešake. Kompleks čini nekoliko zgrada u kojima su raspoređene sobe.

Opširnije...

 Hotel Akti Ouranopoli se nalazi na oko 2,5 km od grada Ouranopolisa, najvećeg mesta na poluostrvu Atos. Smešten je na oko 50 m od plaže od koje ga deli ulica, ali je hotel sa plažom spojen i manjim tunelom (podzemnim prolazom za pešake) ispod samog puta. Hotel je izgrađen visokim standardima i svojim gostima nudi udoban boravak i kvalitetnu uslugu.

Opširnije...

 Hotel Theoxenia je jedan od hotela koji gosti iz Srbije izuzetno vole i rado se ovde vraćaju. Nalazi se oko 2 km od grada Ouranopilis i oko 50 m od plaže. Obzirom da se nalazi preko puta plaže, sa njom je spojen manjim tunelom (podzemnim prolazom za pešake) koji se nalazi ispod glavnog puta. Hotel se nalazi u lepom okruženju, naspram ostrvceta Ammouliani i nudi zagarantovano visok kvalitet usluge.

Opširnije...

 Hotel Agionissi Resort je smešten na oko 1,5 km od centra gradića Ammouliani, na istoimenom ostrvu Ammouliani. Ovo malo ostrvo je smešteno u neposrednoj blizini poluostrva Atos, odmah naspram grada Ouranopolisa. Udaljen je oko 300 m od plaže.

Opširnije...

 Hotel Alexandros Palace se nalazi na oko 5 km od grada Ouranopolisa i oko 200 m od plaže od koje ga razdvaja ulica. Sa plažom je spojen podzemnim prolazom ispod puta. Hotelski kompleks se sastoji od više manjih objekata sa različitim smeštajnim jedinicama od kojih je većina sa pogledom na more.

Opširnije...

 Hotel Eagles Palace je jedan od najluksuznijih hotela na Atosu, trećem poluostrvu (prstu) Halkidikija. Nalazi se oko 3 km od grada Ouranopolisa, sa samoj plaži. Ovaj manji luksuzni hotel pruža svojim gostima osećaj potpunog mira i opuštanja.

Opširnije...

  Hotel Sithonia Thalasso & Spa je deo čuvenog resort-a Porto Carras, možda i jednog od najpoznatijih u ovom delu Grčke. Čitav kompleks se prostire na preko 40 hektara i pored hotela Sithonia i Meliton ovde se nalazi Porto Carras marina, hektari vinograda, vinarija, golf teren, SPA centar, predeli pod maslinama. Ovaj resort je udaljen oko 2 km od Neos Marmarasa i jedan je od najluksuznijih na Halkidikiju.

Opširnije...

 Hotel Meliton je deo čuvenog resort-a Porto Carras, možda i jednog od najpoznatijih u ovom delu Grčke. Čitav kompleks se prostire na preko 40 hektara i pored hotela Meliton i Sithonia ovde se nalazi Porto Carras marina, hektari vinograda, vinarija, golf teren, SPA centar, predeli pod maslinama. Ovaj resort je udaljen oko 2 km od Neos Marmarasa i jedan je od najluksuznijih na Halkidikiju.

Opširnije...

 Hotel Simeon se nalazi u centru mesta Metamorfosis, udaljen je oko 80 km od Soluna. Smešten je na oko 100 m od plaže. Ovo je jedan od starijih hotela na Sitoniji i iako je skromniji, svojim gostima nudi kvalitetnu uslugu u mirnom okruženju. 2010. godine je započeto renoviranje hotela i za sada je renoviran jedan deo soba koje su nazvane superior jer su bolje opremljene od ostalih standard soba. Hotel ima ukupno 90 soba koje su raspoređene u tri zgrade.

Opširnije...

 Hotel Melissa se nalazi na oko 1 km od centra mesta Psakoudia i oko 80 m od plaže. Okružen je zelenilom sa svih strana. Iako je nešto  skromniji, hotel svojim gostima nudi kvalitetnu uslugu i miran odmor uz lepu peščanu plažu, borovu šumu i čisto more. Hotel se sastoji od nekoliko zgrada u kojima su smešteni studiji i apartmani.

Opširnije...

 Hotel Toroni Blue Sea se nalazi na južnoj strani poluostrva Sitonija, u mestu Toroni na jednoj od najlepših plaža na Sitoniji. Udaljen je od plaže 20-ak metara, tačnije od nje je razdvojen lokalnim putem koji prolazi kroz mesto. Hotel se sastoji od dva bloka. U jednom su smeštene standardne i family sobe dok su u drugom studiji koji imaju uslugu najma.

Opširnije...

 Hotel Blue Dolphin se nalazi u mestu Metamorfosis, oko 1,5 km od centra i oko 70 m od plaže, od koje ga razdvaja jedna sporedna ulica. Zelenilo kojim je okružen, prostrana bašta prepuna cveća i kristalno čista voda da predstavljaju idealno mesto za miran porodični odmor.

Opširnije...

 Hotel Anthemus Sea se nalazi u malom zalivu, na plaži Elia. Udaljen je oko 7 km od Neos Marmarasa i oko 10 km od Nikitija. Ovaj luksuzni kompleks sastoji se od nekoliko zgrada i svojim gostima nudi uživanje i odmor vrhunskog kvaliteta kako zbog dobre lokacije, luksuznog smeštaja tako i zbog kvalitetne usluge.

Opširnije...

  Hotel Village Mare se nalazi na poluostrvu Sitonija, oko 2 km od mesta Metamorfosi, u prelepom vrtu i maslinjacima. Od plaže je udaljen oko 50 metara. Village Mare je renoviran 2008. godine.
Postoji mogućnost smeštaja u više različitih tipova soba, kao što su standardna dvokrevetna, apartman i mezonet.

Opširnije...

 Hotel Porfi Beach se nalazi nedaleko od gradića nikiti, na samoj plaži. Udaljen je svega 1 km od centra Nikitija, oko 2,5 km od Metamorfosija i oko 17 km od Neos Marmarasa. Hotel je smešten na prostoru koji je pun zelenila, palmi i borovine tako da nudi idealne uslove za odmor i opuštanje.

Opširnije...

 Hotel Philoxenia Bungalows se nalazi na poluostrvu Sitonia u mestu Psakoudia. Smešten je na oko 150m od mora, okružen borovom šumom. Kombinovanjem prirodnog zelenila i kristalno čiste vode, svojim gostima garantuje opušten, relaskirajući odmor zbog čega je ovaj kompleks i jedno od najomiljenijih odmarališta naših turista.

Opširnije...

 Hotel Lagomandra pripada kompleksu Lagomandra, zajedno sa hotelom Lagomandra Beach. Hotel Lagomandra se nalazi preko puta plaže, na oko 150 m udaljenosti i sa hotelom Lagomandra Beach je spojen pasarelom (nadvožnjakom) preko glavnog puta.

Opširnije...

 Hotel Lagomandra Beach po lokaciji pripada Neos Marmarasu i od njega je udaljen oko 6 km. Hotelski kompleks Lagomandra čine dva hotela Lagomandra Hotel i Lagomandra Beach. Hotel Lagomandra Beach je smešten na samoj obali, na plaži sa kristalno čistom vodom koja je bogata zelenilom.

Opširnije...

  Hotel Elea Village je skromniji hotel koji pripada lancu Arcotel. Smešten je u mirnom delu letovališta Akti Elia sa pogledom na zaliv Toroneos. Od plaže ga razdvaja samo lokalni put, tako da je udaljenost od mora svega 20-ak metara. Sastoji se od glavne zgrade i nekoliko manjih u kojima se raspoređene sobe. Od letovališta Nikiti je udaljen oko 9 km, dok je Neos Marmaras na oko 11 km od hotela.

Opširnije...

 Hotel Athena Pallas Village se nalazi u mestu Akti Elias, na oko 10 km od Neos Marmarasa i isto toliko od Nikitija. Smešten je na plaži Elia koja je nešto uža, ali je dugačka i za razliku od većine plaža na Sitoniji koje su peščane, Elia ima kombinaciju peska i šljunka. Hotel se prostire na velikoj površini i sastoji se od više zgrada u kojima su smešteni različiti tipovi soba i apartmana. Većina soba i prostorija u hotelu je uređena u tradicionalnom, etno stilu, po čemu se ovaj hotel izdvaja od drugih.

Opširnije...

 Hotel Alexander The Great se nalazi između mesta Kallithea i Kriopigi, oko 2,5 km je od mesta Kallithea i oko 1,5 km od Kriopigija. Hotel je smešten na samoj obali i okružen je borovom šumom. Plaža ispred hotela već dugi niz godina s ponosom nosi plavu zastavu i ova plaža se smatra jednom od najlepših u ovom delu Halkidikija. Do ove prelepe plaže gosti se mogu spustiti stepenicama ili liftom koji se spušta direktno do nje.

Opširnije...

 Hotel Grandotel se nalazi u centru Haniotija, na samoj plaži u neposrednoj blizini parka u Haniotiju. Hotel se sastoji od dva hotelska krila u kojima se nalaze različiti tipovi soba.

Opširnije...

 Hotel Mykonos Paradise se nalazi u letovalištu Nea Kalkratia, okružen je zelenilom i predivnim parkom koji ga razdvaja od plaže sa kristalno čistom vodom. Udaljen je od plaže oko 80 m. Ovo je pre svega porodični hotel, ali u njemu vrlo rado borave i poslovni ljudi upravo zbog dobre lokacije i blizine Soluna. Od Soluna je udaljen oko 35 km, a od aerodroma oko 25 km. Hotel Mykonos Paradise je takođe poznat i po svom manjem SPA centru koji gostima nudi mnogobrojne kozmetičke i zdravstvene tretmane.

Opširnije...

 Hotel Lesse se nalazi u Haniotiju, malo izvan centra i gužve, a opet blizu svih dešavanja koje ovo mesto može da ponudi. Prostire se na velikoj površini i sa svih strana je okružen zelenilom. Udaljen je oko 200 m od plaže i svojim gostima nudi odličnu uslugu i kvalitetan smeštaj.

Opširnije...

 Hotel Flegra Palace se nalazi na ulazu u Pefkohori, u blizini glavnog puta i oko 200 m od plaže. Hotel je renoviran 2008. godine. Sastoji se od više zgrada u kojima su smeštene sobe i apartmani.

Opširnije...

 Hotel Macedonian Sun se nalazi na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten je na uzvišenju preko puta hotela Athos Palace i Pallini Beach i od njih je udaljen oko 500 m i isto toliko od plaže.

Opširnije...

 Hotel Dolphin Beach se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kassandra, u mestu Possidi. Udaljen je od plaže svega 20-ak metara i od nje je razdvojen sporednom ulicom. Ovaj mali porodični hotel, nudi svojim gostima odličan kvalitet smeštaja u različitim tipovima soba i odličnu uslugu po povoljnim cenama.

Opširnije...

 Hotel Possidi Holidays je jedan od luksuznijih hotela na ovom delu poluostrva Kassandra, kako zbog pratećeg programa tokom boravka tako i zbog kvalitetne usluge koju pruža. Nalazi se nedaleko od mesta Possidi, na zapadnoj obali poluostrva Kasandra. Hotelski kompleks je smešten na samoj plaži, okružen zelenilom i sastoji se od glavne zgrade i nekoliko manjih objekata.

Opširnije...

 Hotel Elinotel Polis se nalazi u centralnom delu Haniotija i oko 200 m od plaže. Manji porodični hotel koji pripada lancu Elinotel kao i hotel Apolamare. Renoviran je 2009.godine. Poslednjih godina hotel je vrlo popularan na srpskom tržištu i prema komentaru putnika nudi odličnu uslugu po povoljnoj ceni.

Opširnije...

 Hotel Kriopigi Beach se nalazi u centru mesta Kriopigi, u neposrednoj blizini glavnog puta koji prolazi kroz mesto. Građen je u tradicionalnom stilu tako da po sloljašnosti ne odudara od arhitekture objekata u blizini. Udaljen je oko 1 km od plaže, a za goste hotela je tokom sezone organizovan prevoz do plaže. Svojim gostima nudi brojne usluge, dobru hranu, zabavu i ljubazno osoblje, tako da se ovde osećaju kao kod kuće.

Opširnije...

 Hotel Elinotel Apolamare se nalazi u neposrednoj blizini centra Haniotija, u mirnijem delu, izolovan od gužve. Smešten je na samoj plaži. Hotel je kompletno renoviran 2008. godine i predstavlja jedan od luksuznijih hotela u ovom delu poluostrva Kassandra. Svojim gostima nudi smeštaj u više različitih, luksuzno nameštenih soba.

Opširnije...

 Hotel Grand Victoria se nalazi mestu Hanioti, na oko 300 m od plaže i isto toliko od samog centra Haniotija. Ovaj hotelski kompleks se sastoji iz tri različite zgrade i nudi smeštaj u više tipova soba.

Opširnije...

 Hotel Theophano Imperial Palace se nalazi na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten na samoj obali, ovaj prelepi kompleks koji ima 5* predstavlja pravu oazu mira i uživanja. Hotel zajedno sa hotelima Macedonian Sun, Athos Palace, Pallini Beach i Simantro Beach pripada lancu G-hotela.

Opširnije...

 Hotel Simantro Beach se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kassandra, u neposrednoj blizini Sani Resort-a. Ovaj hotel je specifičan pre svega po svojoj arhitekturi i dizajnu. Rađen je po uzoru na izgled svetogorskih manastira, dok je enterijer uglavnom uređen u tradicionalnom, etno stilu. Najbliže mesto u blizini hotela je Nea Fokea od koje je udaljen oko 10 km, dok je udaljenost od aerodroma u Solunu oko 70 km. Hotel zajedno sa hotelima Macedonian Sun, Athos Palace, Pallini Beach i Theophano Imperial Palace pripada lancu G-hotela.

Opširnije...

 Hotel Sani Beach Club zajedno sa hotelima Sani Beach, Porto Sani Village i Sani Asterias Suites čini Sani Resort. Ovaj resort je jedan od najluksuznijih na Halkidikiju. Ceo resort se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, na oko 9 km od mesta Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu. Sani Beach Club je luksuzni hotel koji se sastoji od više manjih zgrada, bungalovskog je tipa i gostima nudi smeštaj u veoma luksuznim sobama i apartmanima.

Opširnije...

 Hotel Sani Asterias Suites je manji boutique hotel koji zajedno sa hotelima Sani Beach, Sani Beach Club i Porto Sani Village čini Sani Resort. Ovaj resort je jedan od najluksuznijih na Halkidikiju. Ceo resort se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, na oko 9 km od mesta Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu. Sani Asterias Suites ima veliki broj elegantnih i luksuznih apartmana tako da svojim gostima nudi vrhunski kvalitet usluge.

Opširnije...

 Hotel Possidi Paradise se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kassandra, u mestu Possidi. Udaljen je od plaže svega 20-ak metara i od plaže ga deli ne tako prometna, sporedna ulica. Plaža je duga i peščana. Hotel je renoviran 2008. godine i svojim gostima nudi boravak u veoma mirnom i prijatnom okruženju.

Opširnije...

 Hotel Porto Sani Village zajedno sa hotelima Sani Beach, Sani Beach Club i Sani Asterias Suites čini Sani Resort. Ovaj resort je jedan od najluksuznijih na Halkidikiju. Ceo resort se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, na oko 9 km od mesta Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu. Porto Sani Village predstavlja mesto za potpuni oporavak duha i tela. Ljubazno osoblje, vrhunska usluga i luksuzni smeštaj definitivno predstavljaju dobitnu kombinaciju tako da hotel Porto Sani Village predstavlja pravu oazu mira i opuštanja.

Opširnije...

 Hotel Portes Beach se nalazi u letovalištu Nea Potidea, udaljen je oko 2 km od centra mesta i oko 55 km od aerodroma u Solunu. Nalazi se na samo 50 m od plaže, okružen borovom šumom koja se spušta do same obale. Hotel ima dugu tradiciju i prilagođen je smeštaju svih struktura gostiju, naročito porodica sa decom zbog blizine plaže.

Opširnije...

 Hotel Palladium pripada mestu Kriopigi i od centra mesta je udaljen oko 3 km. Približno isto je udaljen i od susednog mesta Kallithea. Hotel je malo uvučen od glavnog puta i udaljen je oko 1 km od plaže. Za goste hotela je tokom sezone organizovan kombi prevoz do plaže nekoliko puta u toku dana.

Opširnije...

 Hotel Pallini Beach je još jedan od hotela iz lanca G hotela. Nalazi se na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten je na samoj obali, odmah pored hotela Athos Palace. Čitav prostor oko ovih hotela je lepo uređen i prepun zelenila, i pruža poptpuni ugođaj svima koji ovaj hotel izaberu za svoj odmor.

Opširnije...

 Hotel Oceania Club je jedan od najluksuznijih hotela na prvom prstu Halkidikija, poluostrvu Kasandra. Udaljen je oko 60 km od aerodroma u Solunu i oko 1 km od Nea Moudanie. Smešten je na samoj plaži dugoj oko 350 m. Ovaj luksuzni kompleks gostima nudi brojne sadržaje i smeštaj u luksuznim sobama i apartmanima. Prolagođen je smeštaju kako parovima i mlađim gostima, tako i porodicama sa decom.

Opširnije...

 Hotel Naias je moderan hotelski kompleks koji je smešten u samom centu letovališta Hanioti. Sastoji se od dve zgrade u kojima su raspoređeni studiji i apartmani. Jedna zgrada se nalazi na samoj plaži, dok se druga nalazi odmah preko puta. Ovaj hotel je vrlo popularan na našem tržištu i vrlo rado ga posećuju porodice sa decom.

Opširnije...

 Hotel Istion se nalazi na oko 2 km od mesta Nea Potidea i oko 55 km od Soluna. Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na solunski zaliv. Smešten je uz samu peščanu plažu. Ovaj hotelski kompleks se prostre na velikoj površini i sastoji se od više pojedinačnih zgrada u kojima su raspoređene sobe i apartmani.

Opširnije...

 Hotel Chrousso Village se nalazi na kraju poluostrva Kassandra, u mestu Paliouri, na oko 400 m od plaže. Od centra mesta je udaljen oko 2 km, od Pefkohorija oko 7 km. Prirodne lepote okoline u kojoj se nalazi kompleks jedan je od glavnih razloga velikog broja posetilaca svake godine.

Opširnije...

 Hotel Calypso se nalazi u centralnom delu Haniotija, oko 100 m od centra i oko 300 m od plaže, u blizini taxi stanice u Haniotiju. Ovaj mali porodični hotel može se pohvaliti dugom tradicijom. Građen je u obliku atriuma sa bazenom u centralnom delu kompeksa. Većina hotelskih soba je renovirana 2010.godine i ovaj hotel vrlo rado posećuju ne samo porodice, već i parovi i mlađa populacija.

Opširnije...

 Hotel Atrium se nalazi u letovalištu Pefkohori, oko 500 m od centra naselja i oko 700 m od plaže. Hotel je okružen zelenilom i vrtom punim cveća, tako da je odličan izbor za odmor i opuštanje. Iz hotela se pruža predivan pogled na Pefkohori, planinu Atos i drugi prst Halkidiki poluostrva-Sitoniju.

Opširnije...

 Hotel Athos Palace se nalazi na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten je na samoj obali, odmah pored hotela Pallini Beach. Hotel zajedno sa hotelima Macedonian Sun, Pallini Beach, Simantro Beach i Theophano Imperial Palace pripada lancu G-hotela. Čitav prostor oko ovih hotela je lepo uređen i prepun zelenila, tako da uz čisto more upotpunjuje opšti utisak.

Opširnije...

 Hotel Ammon Zeus se nalazi u mestu Kallithea, oko 1,5 km od centra. Izgrađen je na mestu nekadašnjeg ruskog manastira, čiji ostaci još uvek postoje u dvorištu hotela. Hotel je smešten na samoj obali, na plaži koja već dugi niz godina ima plavu zastavicu i jedna je od najlepših u ovom delu Halkidikija. Hotel nije skorije renoviran, zvanično ima 4*, ali je smeštaj malo skromniji u odnosu na hotele iste kategorije.

Opširnije...

 Hotel Alia Palace se nalazi na uzvišenju iznad Pefkohorija, na oko 1 km od centra i isto toliko od plaže. Ovaj moderni kompleks smešten je na vidikovcu u mirnom i opuštajućem okruženju sa koga se pruža nezaborani pogled na Kasandra zaliv i samo naselje. Posebni užitak pruža panoramski pogled na more.

Opširnije...