• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Tasos hoteli

Hotel Alexandra Golden je jedan od najluksuznijih hotela na Tasosu i svojim gostima nudi kombinaciju modernog i jednostavnog. Smešten je na Golden Beach-u, jednoj od najlepših i najpoznatijih plaža na ostrvu. Od glavnog grada Limenasa je udaljen oko 20 km. Ovaj hotel se preporučuje uglavnom parovima koji žele da svoj odmor provedu u prijatnoj atmosferi i luksuznom smeštaju. Svi tipovi soba su namenjeni smeštaju maksimalno 2 odrasle osobe.

Opširnije...

 Hotel Louloudis se nalazi u mestu Skala Rahoni, oko 2 km od centra i oko 8 km od glavnog grada Limenasa. Ovaj mali, boutique hotel izgrađen je 2005. godine i svojim gostima nudi smeštaj u moderno uređenim i opremljenim sobama.

Opširnije...

 Hotel Ilio Mare je lociran na peščanoj plaži u malom mestu Skala Prinos na Tasosu. Plaža hotela Ilio Mare nosi plavu zastavicu kao jedna u nizu plaža koja može da se pohvali čistom, tirkizno plavom vodom i zlatno-žutim peskom. Ovaj luksuzni hotel je jedan od hotela sa najdužom tradicijom na Tasosu i svojim gostima nudi boravak u mirnom okruženju prepunom zelenila.

Opširnije...

 Alea Hotel & Suites je novoizgrađeni hotel koji predstavlja spoj elegantnog i modernog. Prostire se na površini od oko 30.000 m2, uz široku peščanu plažu na samo par kilometara od mesta Skala Prinos. Sastoji se od više jednospratnih ili dvospratnih zgrada u kojima su smeštene sobe i apartmani. Ovaj hotel ima visok kvalitet usluge, prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje tako da je idealan kako za parove tako i za porodice sa decom.

Opširnije...

 Hotel Blue Dream Palace je manj hotel koji je smešten na oko 3 km od Limenarije na plaži Trypiti. Ovo je relativno nov hotel koji je počeo sa radom pre par godina. Smešten je na samoj plaži, daleko od gužve i vreve, a opet u blizini većeg mesta na ostrvu, Limenarije.

Opširnije...

 Hotel Garden je mali gradski hotel koji se nalazi na oko 300 m od centra Limenarije i oko 200 m od plaže. Nalazi se uz glavnu ulicu koja prolazi kroz mesto i vodi od Limenasa ka Potosu.

Opširnije...

 Hotel Alexandra Beach se nalazi na oko 1,5 km od mesta Potos u južnom delu ostrva Tasos. Ovaj hotelski kompleks smešten je na samoj plaži i jedan je od hotela sa najdužom tradicijom na ostrvu. Sastoji se iz više zgrada u kojima su smeštene sobe. Po svom izgledu i sadržajima, hotel je najviše prilagođen smeštaju porodica, mada zbog spa centra i blizine Potosa u njemu svoj užitak mogu pronaći i parovi.

Opširnije...

Na Tasos ostrvu, u oblasti Skala Potamias smešten je hotel Korina. Od glavnog grada -Limenas, udaljen je 12 km. Hotel je jako prijatan a njegove vedre boje posebno pozitivno utiču, na već lepo raspoloženje, koje je neizbežno na ovoj destinaciji. Hotel Korina je od plaže udaljen 500 metara.

Opširnije...

 Hotel Timoleon se nalazi u glavnom gradu Limenasu. Udaljen je oko 200 m od luke i oko 400 m od najbliže plaže. Ovaj mali gradski hotel ima 15 moderno uređenih soba i svojim gostima nudi prijatan boravak u lepom okruženju.

Opširnije...

 Hotel Makedon se nalazi u glavnom gradu Limenasu, na oko 500 m od samog centra i oko 300 m od luke. Udaljen je oko 300 m od najbliže plaže. Ovo je mali, moderno opremljen gradski hotel u kome najčešće borave mlađi gosti koji žele da budu smešteni u glavnom gradu.

Opširnije...

 Hotel Aethria se nalazi u glavnom gradu Tasosa Limenasu, na oko 400 m od luke i oko 350 m plaže. Smešten je u prostranom dvorištu površine oko 11.000m2. Hotel nosi naziv po nekadašnjem antičkom imenu Tasosa Aethria što znači ostrvo sa predivnim vremenskim uslovima i zdravom klimom, koje su i dalje osnovne odlike Tasosa.

Opširnije...

 Hotel Makryammos Bungalows je jedan od najpoznatijih hotela na Tasosu i jedan od hotela sa najdužom tradicijom. Nalazi se na plaži Makryammos, na oko 2 km od glavnog grada Limenasa. Ovaj hotelski kompeks se sastoji iz više bungalova koji su kaskadno poređani jedan iznad drugog i okruženi su zelenilom.

Opširnije...

 Hotel Royal Paradise je potpuno nov hotel na Tasosu, izgrađen 2011.godine. Smešten je na samoj plaži, na oko 3 km od Potosa. Ovaj luksuzni hotel predstavlja pravi mali raj jer svojim gostima nudi uživanje u prelepoj plaži, čistom moru, odličnu uslugu i opuštanje u SPA centru.

Opširnije...