• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Halkidiki - Sitonija

 Apartmani Blue Sea (Basil) su sastavni deo hotelskog kompleksa Blue Sea Hotels na samoj peščanoj plaži Toronia. Gosti, smešteni u apartmane, mogu da koriste hotelski bazen, dečiji bazen, privatni parking, restoran i bar. Studiji i apartmani su manje kvadrature opremljene skromnijim nameštajem, koji nije renoviran. Svi studiji i apartmani poseduju kuhinju, (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilo, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Nalaze se na prvom i drugom spratu. U ponudi su trokrevetni studiji koji imaju terase sa bočnim pogledom na more. Apartmani se čiste na dan dolaska smene, posteljina se menja na svakih 5 dana. U sastavu hotelskog kompleksa su i restoran, taverna, market, igralište za decu, kao i ležaljke pored bazena i na plaži. Preporučuje se onima koji žele mir i tišinu, onima kojima je kvalitet smeštaja manje bitan od lokacije i dodatnih sadržaja.

Opširnije...

 Vila Paradise- je novoizgrađena kuća koja se nalazi na 80m od jedne od najlepših plaža na Sitoniji. Svi studiji sadrže kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet, frižider i posuđe),kupatilo, klimu koja je uračunata u cenu,TV...Sama vila Paradisos ima veliko travnato dvorište pogodno za odmor i opuštanje.U samom dvorištu nalazi se letnjikovac sa roštiljem. Objekat poseduje sopstveni parking koji je predviđen isključivo za goste vile Paradisos. Vila ima trokrevetne,trokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetne studije. Svi studiji se nalaze na prvom ili drugom spratu kuće,sa jako prostranim terasama,gde neke sobe imaju i bočni pogled ka moru.U dvorištu vile postoje tuševi kao i prostorija za ostavljanje stvari na dan povratka za Srbiju. Promena posteljine, peškira  kao i čišćenje obavlja se svakog petog dana boravka.

Opširnije...

 Vila Vaso 2 nalazi se na 60m od gradske plaže, odmah iza kuće Vaso 1. Vila je na jednoj od najatraktivnijih i najboljih lokacija u Neos Marmarasu. Centar Neos Marmarasa se nalazi na 300m od kuće, a na samo 40-ak metara se nalaze supermarketi .U našoj ponudi imamo petokrevetne duplekse koji se nalaze na prvom i drugom spratu, gde apartmani koji se nalaze na drugom spratu imaju pogled ka moru. Svi studiji u vili Vaso 2 imaju kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet,frižider i kompletno posuđe), kupatiloo, klim koja se ne doplaćuje, TV....Sama vila nema parking ali u blizni ima dosta prostora za parkiranje. Čišćenje i promena posteljine i peškira obavlja se svakog petog dana boravka.

Opširnije...

 Vila Vaso 1 se nalazi na 50m od gradske plaže Neos Marmaras, plaže koja se spaja sa Porto Carasom i na 300m od samog centra mesta pored fudbalskih  terena. U blizini vile, na svega 30-ak metara se nalaze najbliži marketi.U našoj ponudi  imamo trokrevetne studije, koji se nalaze na prvom i drugom spratu kuće. Većina studija ima direktan pogled na more. Svi studiji su kompletno opremljeni kuhinjom (mini električni šporet,frižider i kompletno posuđe),kupatilo, TV i klima čije je korišćenje uračunato u cenu.  Promena posteljine i peškira je na 5 dana. Ispred same vile ima mesta za parkiranje.

Opširnije...

 Vila Rodo nalazi se u mirnom delu Neos Marmarasa na svega 20m od najlepšeg dela plaže ka Porto Carasu. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem smeštene na prvom spratu vile. Studiji su okrenuti ka moru i imaju direktni pogled na more. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), prostranom terasom, TV-om, SAT TV-om, TWC-om, klima uređajem čije se korišćenje naplaćuje 5 eura dnevno. Zamena posteljine i peškira vrši se na 5 dana.

Opširnije...

 ApartHotel Clio se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa sa koga se pruža predivan pogled na zaliv Toroneos i resort Porto Carras, na samo 50 metara od dva glavna gradska trga, ovaj aparthotel će Vam pružiti mogućnost za predivan odmor. U ponudi imamo 17 kompletno nameštenih smeštajnih jedinica, dvokrevetnih, trokrevetnih studija, kao i mezonete za 4 i 5 osoba. Sve sobe poseduju kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma,TV uređaj, terase i parking prostor. Hotel poseduje bazen sa pool barom i ležaljkama za sunčanje.

Opširnije...

 Vila Dora se nalazi na plaži u drugom redu kuća. U ponudi imamo četvorokrevetne duplex apartmane i trokrevetne poluapartmane koji se nalaze na drugom spratu. Neki od apartmana imaju pogled na more.  Apartmani su opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), terasom, TV-om, SAT TV-om (sa srpskim kanalom), TWC-om,  klima uređajem čije se korišćenje naplaćuje 5 eura dnevno. Ispred vile se nalazi parking. U prizemlju vile je super market, a na nekoliko desetina metara lekarska ordinacija.

Opširnije...

 Vila Apostolos se nalazi u novom delu Sartija, na oko 50 metara od plaže. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane koji su smešteni na prvom spratu vile. Apartmani su sastavljeni od dve sobe, od kojih je jedna spavaća soba u kojoj su smeštena dva odvojena kreveta ili francuski ležaj, dok se u drugoj sobi nalazi kuhinja i jedan ležaj standardnih dimenzija ili krevet na spart. Svi apartmani poseduju kuhinju (frižider, električni šporet bez rerne, posuđe), TV aparat, klima uređaj, kupatilo, terasu sa koje se pruža bočni pogled na more ili baštu.

Opširnije...

 Vila Simos se nalazi u starom delu Sartija na samo 60 metara od plaže. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije smeštene u visokom prizemlju. Studiji poseduju jedan francuski ležaj i jedan standardni ležaj, kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TWC, TV i klima uređaj čije se korišćenje naplaćuje 5 eura dnevno. Vilu okružuje dvorište sa mediteranskom vegetacijom. Promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka. Svi gosti vile Simos mogu da koriste besplatno bazen i ležaljke hotela Sarti Inn koji se nalazi 20m od vile. U blizini vile nalazi se više manjih marketa, pekara i taverni.

Opširnije...

 Vila Kostas se nalazi na 20m od plaže, u starom delu Sartija. Sve smeštajne jedinice se nalaze na drugom spratu vile. U ponudi imamo dvokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane. Studiji su okrenuti prema ulici, dok apartmani imaju pogled na more. Apartman se sastoji od dve fizički odvojene prostorije gde svaka prostorija ima svoja ulazna spoljna vrata. Sobe su povezane hodnikom. Sve smestajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TWC , TV i klima uređaj čije se korisćenje naplaćuje 5 eura dnevno. Promena posteljine vrši se svakog petog dana boravka.

Opširnije...

 Vila Theo - nalazi se u samom centru starog dela Sartija na 80m od plaže. U našoj ponudi imamo trokrevetne i četvorokrevetne studije koji se nalaze u spuštenom prizemlju, prvom i drugom spratu vile. Svi studiji su okrenuti ka moru. Trokrevetni studiji sastoje se od jednog francuskog ležaja i jednog singl ležaja dok se četvorokrevetni sastoje od jednog francuskog i dva singl ležaja. Svi studiji sadrže kompletno opremljenu kuhinju ( frižider, mili električni šporet, posudje), kupatilo sa tuš kadom, LCD TV, wi-fi, klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta. Čišcćenje i promena posteljine vrši se svakog petog dana boravka. Ispred same vile je šetacka zona sa brojnim prodavnicama i restoranima.

Opširnije...

 ApartHotel Sarti Inn je novoizgrađen objekat koji se nalazi u starom delu Sartija, a na samo 80m od plaže. Objekat je završen 01.04.2011. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Dvokrevetni studiji se nalaze na drugom spratu, trokrevetni na prvom spratu kao i u spuštenom prizemlju, dok su četvorokrevetni na drugom spratu i u spuštenom prizemlju. Svi studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TWC i terase sa pogledom na bazen. U neposrednoj blizini hotela je mega market Arvanitidis kao i više manjih marketa. Gostima je na raspolaganju bazen, ležaljke pored bazena, privatni parking, wireless internet, SAT TV. Čišćenje apartmana, zamena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana. Upotreba klima uređaja se doplaćuje i iznosi 5 eura po danu korišćenja, osim u periodu jula i avgusta kada je upotreba klime uračunata u cenu najma.

Opširnije...

 Vila Maria -  nalazi se u starom delu Sartija na samo nekoliko minuta hoda od glavnog trga i glavne šetačke zone i na  200m od plaže. U blizini kuće nalazi se veliki broj restorana, taverni, prodavnica suvenira. Vila poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije. Smeštajne jedinice nalaze se u niskom prizemlju, prizemlju, prvom i drugom spratu vile. Sobe su okrenute ka ulici i ka moru. Trokrevetni studiji se sastoje od jednog francuskog ležaja i jednog singl ležaja dok se četvorokrevetni studiji sastoje od jednog francuskog i dva singl ležaja. Svi studiji sadrže kompleto opremljenu kuhinju ( mini električni šporet, frižider sa hladnjakom, posudje), Tv, wi-fi, klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta. Promena peškira i čišćenje studija vrši se svakog petog dana boravka.

Opširnije...