• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Neos Marmaras apartmani

 Vila Vaso 2 nalazi se na 60m od gradske plaže, odmah iza kuće Vaso 1. Vila je na jednoj od najatraktivnijih i najboljih lokacija u Neos Marmarasu. Centar Neos Marmarasa se nalazi na 300m od kuće, a na samo 40-ak metara se nalaze supermarketi .U našoj ponudi imamo petokrevetne duplekse koji se nalaze na prvom i drugom spratu, gde apartmani koji se nalaze na drugom spratu imaju pogled ka moru. Svi studiji u vili Vaso 2 imaju kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet,frižider i kompletno posuđe), kupatiloo, klim koja se ne doplaćuje, TV....Sama vila nema parking ali u blizni ima dosta prostora za parkiranje. Čišćenje i promena posteljine i peškira obavlja se svakog petog dana boravka.

Opširnije...

 Vila Vaso 1 se nalazi na 50m od gradske plaže Neos Marmaras, plaže koja se spaja sa Porto Carasom i na 300m od samog centra mesta pored fudbalskih  terena. U blizini vile, na svega 30-ak metara se nalaze najbliži marketi.U našoj ponudi  imamo trokrevetne studije, koji se nalaze na prvom i drugom spratu kuće. Većina studija ima direktan pogled na more. Svi studiji su kompletno opremljeni kuhinjom (mini električni šporet,frižider i kompletno posuđe),kupatilo, TV i klima čije je korišćenje uračunato u cenu.  Promena posteljine i peškira je na 5 dana. Ispred same vile ima mesta za parkiranje.

Opširnije...

 Vila Rodo nalazi se u mirnom delu Neos Marmarasa na svega 20m od najlepšeg dela plaže ka Porto Carasu. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem smeštene na prvom spratu vile. Studiji su okrenuti ka moru i imaju direktni pogled na more. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), prostranom terasom, TV-om, SAT TV-om, TWC-om, klima uređajem čije se korišćenje naplaćuje 5 eura dnevno. Zamena posteljine i peškira vrši se na 5 dana.

Opširnije...

 ApartHotel Clio se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa sa koga se pruža predivan pogled na zaliv Toroneos i resort Porto Carras, na samo 50 metara od dva glavna gradska trga, ovaj aparthotel će Vam pružiti mogućnost za predivan odmor. U ponudi imamo 17 kompletno nameštenih smeštajnih jedinica, dvokrevetnih, trokrevetnih studija, kao i mezonete za 4 i 5 osoba. Sve sobe poseduju kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma,TV uređaj, terase i parking prostor. Hotel poseduje bazen sa pool barom i ležaljkama za sunčanje.

Opširnije...