• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Halkidiki - Kasandra


 Vila Tanasis nalazi se na samoj obali i šetalištu Nea Flogite. Vilu od plaže deli uređeno šetalište. U ponudi imamo trokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne apartmane, kao i osmokrevetne dupleks apartmane. Trokrevetni apartmani se sastoje od spavaće sobe i kuhinje i poseduju veliku terasu koja gleda na dvorište. Petokrevetni apartmani gledaju na more, kao i osmokrevetni dupleks apartmani koji poseduju dve terase, dok četvorokrevetni i šestokrevetni dupleks apartmani gledaju na ulicu iza objekta. Svi apartmani su novi i prostrani, opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilom, TV-om, klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu najma apartmana.

Opširnije...

 Vila Thalassinos Beach je smeštena na samoj plaži u mestu Nea Plagia.Od vile Thalassinos udaljena je tridesetak metara. Smeštajne kapacitete u vili čine trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem kao i  trokrevetni,četvorokrevetni i petokrevetni apartmani.Trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem su veoma prostrani i u njima se nalaze tri singl kreveta i jedan pomoćni ležaj na razvlačenje. Trokrevetni apartmani se sastoje od dve odvojene prostorije .U prvoj se nalazi kuhinjski deo ,dok je druga prostorija  vratima odvojena savaća soba u kojoj se nalaze tri singl kreveta.Četvorokrevetne apartmane  čine dve vratima odvojene prostorije.U prvoj se nalazi kuhinjski deo i kupatilo  u kome su 2 singl kreveta ,u drugoj prostoriji koja je zapravo spavaća soba  nalaze se takođe dva singl kreveta.Petokrevetni apartmani  poseduju dve odvjene spavaće sobe i kuhinjski deo.Kuhinjski deo sa trpezarijom u kome se nalazi i kupatilo je veoma prostran.U jednoj od dve spavaće sobe nalaze se dva singl kreveta dok se u drugoj nalazi dupli krevet sa krevetom na izvlačenje.Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinje koje su kompletno opremljene(šporet sa rernom,frižider i  posuđe).Svi tipovi smeštaja su prilično komforni  i u njima postoje TV i klima uređaj.Na terasama  koje su uglavnom okrenute prema moru se nalaze graniture za sedenje.

Opširnije...

 Vila Thalassinos se nalazi na samoj plaži u mestu Nea Plagia. Smeštajne kapacitete u vili čine trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem kao i  trokrevetni,četvorokrevetni i petokrevetni apartmani. Trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem su veoma prostrani i u njima se nalaze tri singl kreveta i jedan pomoćni ležaj na razvlačenje.  Trokrevetni apartmani se sastoje od dve odvojene prostorije. U prvoj se nalazi kuhinjski deo ,dok je druga prostorija  vratima odvojena spavaća soba u kojoj se nalaze tri singl kreveta. Četvorokrevetne apartmane  čine dve vratima odvojene prostorije. U prvoj se nalazi kuhinjski deo i kupatilo  u kome su 2 singl kreveta ,u drugoj prostoriji koja je zapravo spavaća soba  nalaze se takođe dva singl kreveta. Petokrevetni apartmani  poseduju dve odvojene spavaće sobe i kuhinjski deo.Kuhinjski deo sa trpezarijom u kome se nalazi i kupatilo je veoma prostran. U jednoj od dve spavaće sobe nalaze se dva singl kreveta dok se u drugoj nalazi dupli krevet sa krevetom na izvlačenje. Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinje koje su kompletno opremljene(šporet sa rernom, frižider i  posuđe). Svi tipovi smeštaja su prilično komforni  i u njima postoje TV i klima uređaj. Na terasama  koje su uglavnom okrenute prema moru se nalaze garniture za sedenje.

Opširnije...

 Vila Paradisos se nalazi u mirnijem delu Kalitee, udaljena je 450 metara od najlepše plaže. Novoizgrađena vila, poseduje apartmane sa dve sobe od kojih je jedna spavaća, a u dnevnoj sobi se nalazi kompletno opremljena kuhinja (frižider, mini električni šporet i posuđe),sa klima uređajem i televizorom. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma. Svaki apartman poseduje i veliko kupatilo i prostrane terase.

Opširnije...

 Apartmani Hellen Apartmani Hellen se nalaze u Haniotiju, na 150m od plaže i 250m od centra Haniotija, preko puta ApartHotela Dionisos. Apartmani su novoizgrađeni i luksuzno opremljeni. Vila poseduje petokrevetne mezonete,koji se nalaze na drugom spratu vile. Mezonet se sastoji od dva nivoa koji su povezani spiralnim stepeništem, gde se na prvom nivou nalazi dnevna soba sa kompletno opremljenom kuhinjom (veliki frižider sa komorom za zamrzavanje, šporet sa rernom, posuđe, aspirator…), WC i jednom spavaćom sobom u kojoj je francuski ležaj standardnih dimenzija i iz koje se izlazi na veliku terasu. Na drugom nivou se nalazi druga spavaća soba u kojoj je francuski ležaj i singl krevet. Takodje se na drugom nivou nalazi i kompletno opremljeno kupatilo sa kadom i veš mašinom. Klima uređaj se nalazi između dva nivoa i korišćenje je uključeno u cenu najma. Apartmani imaju Wi-Fi, LCD TV. Promena peškira, posteljine i čišćenje apartmana vrši se svakog petog dana boravka.

Opširnije...

 ApartHotel Nikiforos 2 se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 120 metara od plaže i na oko 100 metara od centralnog gradskog trga. ApartHotel je izgrađen 2011. godine. U sklopu ovog kompleksa se nalazi mala recepcija, lobi, poolbar i manji privatni parking. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem dimenzija standardnog ležaja i četvorokrevetne apartmane. Na travnatoj površini su smešteni bazen za decu i odrasle i igralište za decu. Svi apartmani i studiji su opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 3 eura po danu, SAT TV-om, TWC-om. Preporučuje se porodicama sa decom i ljudima koji žele miran odmor u veoma živom mestu.

Opširnije...

  ApartHotel Nikiforos 1 se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 120 metara od plaže i na oko 100 metara od centralnog gradskog trga. ApartHotel je renoviran 2005. i 2011. godine. U sklopu ovog objekta se nalazi mala recepcija, lobi, poolbar i manji privatni parking. Dvokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu, dok se trokrevetni studiji nalaze na visokom prizemlju. Sve terase su okrenute ka predivnom travnjaku na kome se nalazi bazen, koga okružuje mediteransko rastinje. Na travnatoj površini je smešteno i igralište za decu. Takođe, pored bazena za odrasle, u bašti ovog kompleksa je i mali bazen za decu. Objekat poseduje trideset dvokrevetnih i trokrevetnih studija koji su opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 3 eura po danu, SAT TV-om, TWC-om, fenom za kosu. Preporučuje se porodicama sa decom i ljudima koji žele miran odmor u veoma živom mestu.

Opširnije...

 ****PREPORUČUJEMO***ApartHotelTropical se nalazi u izuzetno lepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cvećem mala je oaza mira. Od centra Haniotija je udaljena na par minuta hoda, a od plaže 200 m. Hotel poseduje 50 soba.Gostima vile je na raspolaganju veliki bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke oko bazena, recepcija, lobi bar, snack bar, lift, parking prostor. U ponudi imamo trokrevetne studije. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet bez rerne, mini toster, kuvalo, frižider) kupatilo sa tuš kadom ili kadom, frižider, fen za kosu, satelitski TV programi, terasu sa garniturom za sedenje, sef, WI- FI. Klima uređaj čije je korišcćenje uračunato u cenu najma. Zamena posteljine i pešikra kao i čišćenje objekta vrši se svakog trećeg dana boravka. U restoranu koji se nalazi u sklopu hotela gosti imaju mogućnost doplate usluge doručka ili polupansiona. Hotel Tropical je jedan od lepših objekata u Haniotiju, moderno uređen i opremljen. Ljubaznost hotelskog osoblja, odlično opremljene sobe i ostali sadržaji hotela samo su neki od razloga koji će Vas boravak u Haniotiju učiniti jos lepšim.

Opširnije...

 ApartHotel Dionisos se nalazi na oko 150 metara od centra Haniotija i oko 200 metara od mora. Hotel je apartmanskog tipa, nije renoviran objekat, ima recepciju, sef na recepciji, bazen za odrasle i decu. Poseduje dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i trokrevetne studije. Svi studiji se nalaze u prizemlju ili na prvom spratu i gledaju na dvorište i/ili bazen. Studiji imaju odvojenu kuhinju (frižider, mini električni šporet i posuđe) i  spavaći deo sa 2 standardna ležaja i fotelju na razvlačenje ili tri standardna ležaja. Svaki apartman ima fen za kosu, kuhinju, telefon, terasu, SAT TV i klima uređaj. Upotreba klima uređaja je uračunata u cenu najma u julu i avgustu. Doplata za klima uređaj u predsezoni je 5 eura dnevno po apartmanu. Zamena posteljine i peškira je na 3 dana, a čišćenje je svakog dana. Iza hotela se nalazi parking.

Opširnije...

 ApartHotel Fanis je, po mnogima, najlepši hotel u Polihronu, a možda i na celom Halkidikiju. Nalazi se na samoj obali mora i poseduje veliko dvorište sa divnim travnjakom u kome je smešten bazen za odrasle i decu. Smeštajni deo sastoji se od trokrevetnih studija i četvorokrevetnih apartmana. Svi studiji i apratmani imaju kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), telefon, fen za kosu, LCD TV, klima uređaje čije je korišćenje u jednom delu sezone uračunato u cenu najma. Četvorokrevetni apartmani imaju dva klima uređaja. Apartmani su veoma prostrani i funkcionalni. Objekat je dugi niz godina bio u ponudi engleskih turoperatera i servis je prilagođen engleskim standardima. Čišćenje apartmana se obavlja svakog dana, dok se posteljina i peškiri menjaju na svakih 5 dana. Hotel poseduje recepciju kao i snack bar pored bazena, dok se u prizemlju hotela nalazi TV sala kao i sala za društvene igre. Wireless internet je dostupan gostima u oblasti celog hotela.

Opširnije...

 ApartHotel Kosmas se nalazi na samo 20 metara od plaže, na samo desetak metara od glavne šetačke ulice, ali je zaklonjena od buke. U ponudi imamo dvokrevetne, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i trokrevetne studije, koji su smešteni u prizemlju i prvom spratu i četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane. Dvokrevetni studiji i dvokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem sastoje se od kuhinjskog i spavaćeg dela, u kome su dva kreveta, gde su prostorije spojene hodnikom i nisu razdvojene vratima. Trokrevetni studiji sastoje se od kuhinjskog i spavaćeg dela, u kome su tri kreveta, prostorije su spojene hodnikom i nisu razdvojene vratima. Duplex apartmani su sastavljeni od dve spavaće sobe sa po dva kreveta i dnevnim boravkom u kome se nalazi kuhinja i peti ležaj kod petokrevetnih apartmana. Objekat poseduje bazen sa ležaljkama i prostrano dvorište. Svi studiji i apartmani poseduju prostrane terase sa pogledom na bazen. Kuhinja sadrži frižider, mini električni šporet i posuđe. Sve smeštajne jedinice poseduju TV aparat i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih 5 dana, a čišćenje je svakodnevno. Pored samog aparthotela nalazi se parking.

Opširnije...

 ApartHotel Aristidis se nalazi 50 metara od plaže u glavnoj šetačkoj ulici koja vodi ka moru. U dvorištu hotela je bazen, pool bar i cafe bar sa wireless internetom koji stoje na raspolaganju gostima hotela. Aparthotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane. Svi studiji i apartmani su opremljeni televizorom, telefonom, fenom za kosu u kupatilu, terasom, kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe) i klima uređajem. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu najma u julu i avgustu dok se u ostalim terminima doplaćuje 5 eura dnevno. Posteljina i peškiri menjaju se na 5 dana, dok je čišćenje svakog dana. Iza objekta se nalazi parking.

Opširnije...

 Vila Tasula je kompleks sastavljen od četiri vile čiji frontalni deo izlazi na more, a smeštajne jedinice su od morske obale i plaže udaljene par desetina koraka. Vila je locirana u centralnom delu Polihrona. I pored svog položaja u centralnom delu šetališta i plaže, vilu preporučujemo porodicama sa decom, jer je struktura vila štiti od buke. Supermarket je udaljen oko minutu hoda, dok su mnogobrojni restorani u neposrednoj blizini ovog apartmanskog objekta. U našoj ponudi imamo trokrevetne apartmane, trokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem kao i četvorokrevetne apartmane. Svaki apartman je opremljen kupatilom, kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), balkonom, TV prijemnikom i klima uređajem čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih 5 dana.

Opširnije...

 Vila Panos se nalazi na 140 metara od plaže. U pitanju je novoizgrađeni objekat otvoren za goste 2008. godine. Ispred vile postoji veliki parking. U ponudi imamo četvorokrevetne i petokrevetne dupleks apartmane. Apartmani se sastoje od dve spavaće sobe i jednom izuzetno prostranom dnevnom sobom. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski krevet standardnih dimenzija, dok se u drugoj spavaćoj sobi nalazi jedan krevet. U dnevnom boravku se, osim velike kuhinje (frižider, mini električni šporet sa rernom, posuđe), nalazi trpezarijski sto kao i još jedan ili dva kreveta na razvlačenje normalnih dimenzija. Apartmani su veoma prostrani i funkcionalni. Svi apartmani na spratu imaju jednu malu i jednu veliku terasu. Apartmani poseduju TV aparat i dva klima uređaja čije je korišćenje uračunato u cenu najma.  Zamena posteljine se vrši na svakih 5 dana.

Opširnije...

 Vila Theodora je kompleks sastavljen od pet vila čiji frontalni deo izlazi na more, a smeštajne jedinice su od glavnog dela šetališta i plaže udaljene par desetina koraka. Vila je locirana u centralnom delu Polihrona. I pored svog položaja u centralnom delu šetališta i plaže, vilu preporučujemo porodicama sa decom, jer je struktura vila štiti od buke. Supermarket je udaljen oko minut hoda, dok su mnogobrojni restorani u neposrednoj blizini ovog apartmanskog objekta. U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane. Svaki duplex apartman je sastavljen od prostranog dnevnog boravka u kome je smeštena kompletno opremljena kuhinja i jedan ležaj i dve spavaće sobe gde se u jednoj nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena ležaja. Svaki apartman je opremljen kupatilom, kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), balkonom sa pogledom na more, TV prijemnikom i klima uređajem čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih 5 dana.

Opširnije...

 Vila Janis je novoizgrađeni objekat završen u oktobru 2013.godine i ove sezone primiće svoje prve goste. Vila Janis se nalazi, odmah iza ApartHotela Fanis, na samo 80m od plaže i 100m od samog centra Polihrona. U vili Janis smeštajne kapacitete čine četvorokrevetni apartmani, četvorokrevetni i šestokrevetne duplex-mezonete. Četvorokrevetni apartmani se nalaze u spuštenom prizemlju vile, jako su komforni i moderno opremljeni. Apartmani se sastoje od dnevne sobe, u kojoj se nalaze dva singl kreveta i kompletno opremljena kuhinja .Spavaća soba je opremljena francuskim krevetom. Terase su prostrane i gledaju ka dvorištu. Vila Janis je građena po najnovijim i najmodernijim standardima. Duplex-mezonete se nalaze na drugom spratu kuće i jako su prostrane. Šestokrevetna duplex-mezoneta se sastoji od dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi prostrana dnevna soba sa kompletno opremljenom kuhinjom. U dnevnoj sobi je smeštena garnitura za sedenje, koja se može razvlačiti, a prijatnu atmosferu odaje i kamin koji se tu nalazi. Takođe, na donjem nivou se nalazi i jedna spavaća soba u kojoj je francuski krevet, kao i kupatilo. Spiralnim stepenistem se penje na drugi nivo, gde se nalaze još dve spavaće sobe. Jedna soba je opremljena sa dva singl kreveta i ima terasu sa direktnim pogledom na more, dok je u drugoj sobi francuski krevet i ima terasu. Četvorokrevetni duplex-mezonet na donjem nivou ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i kupatilom. Iz dnevne sobe se ulazi u spavaću sobu. Na gornjem nivou,do koga se dolazi spiralnim stepeništem nalazi se spavaća soba, u čijem sastavu se nalazi i kupatilo. Svi apartmani imaju klimu, koja se ne doplaćuje,kao i internet. U neposrednoj blizini,gotovo ispred same vile,nalazi se parking prostor, koji je besplatan. Čišćenje, promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka.

Opširnije...

  Vila Eliza se nalazi u strogom centru Pefkohorija, na glavnoj ulici i udaljena je od plaže 120m. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem, kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane koji se nalaze na prvom i drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju veoma prostrane terase, kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TV aparat i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma. Svi apartmani imaju po dva TV aparata i dva klima uređaja (po jedan u svakoj sobi) čije je korišćenje uračunato u cenu najma apartmana. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih pet dana. Vila poseduje wireless internet, kao i privatni parking za 5 automobila.


Opširnije...

 ApartHotel Olimpia nalazi se u mirnom delu Pefkohorija, na 300 metara od plaže i 150 metara od glavnog trga. U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije smeštene u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, mini električnim šporetom, posuđem, terasom sa garniturom za sedenje, TV-om, TWC-om,  klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu najma. U okviru objekta nalazi se uređeno dvorište sa mediteranskom vegetacijom, recepcija, WI-FI, pool bar, bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje za goste vile besplatno. Zamena posteljine je na svakih 5 dana.

Opširnije...

 Vila Akritas se nalazi na 250m od plaže i neposredno iza poznate pekare Lemoni. Novosagrađeni objekat koji će ove godine primiti prve goste poseduje prostrano dvorište sa igračkama za decu, recepciju, Wi Fi, privatni parking, tuš u dvorištu i prostoriju za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane smeštene u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi apartmani su opremljeni LCD TV-om, kuhinjom (frižider, električni šporet, posuđe), kupatilom, terasom, klima uređajem čija se upotreba dodatno naplaćuje 5 eura po danu. Zamena posteljine i peškira se obavlja na pet dana.

Opširnije...

 ApartHotel Aloni Palace je kompleks sagrađen 2005. godine. Nalazi se 500 metara od plaže i 150 metara od glavnog trga u mirnom delu Pefkohorija. Poseduje dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i trokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane. Svi studiji i apartmani su opremljeni TV-om, kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe) i klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 5 eura po danu.  Zamena posteljine i peškira je na svakih 5 dana, dok se apartmani čiste svakog dana. U okviru kompleksa nalazi se bazen, recepcija sa kafićem za goste, pikado i tach aparati. ApartHotel poseduje wireless internet u oblasti recepcije i privatni parking koji je od hotela udaljen 100-ak metara. Zbog svega ovoga kao i ljubaznih vlasnika, Aloni Palace je dobitnik Zlatne medalje za turizam i ugostiteljstvo za 2005. i 2006. godinu. Ovaj kompleks je idealan za osobe koje žele potpuni odmor.

Opširnije...

 Vila Gatos Beach se nalazi na samo nekoliko metara od plaže i šetališta. U ponudi imamo dvokrevetne, dvokrevetne studije sa kaučem na razvlačenje, trokrevetne studije, četvorokrevetne mezonete i četvorokrevetne mezonete sa kaučem na razvlačenje. Sve smeštajne jedinice poseduju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma, kompletno opremljenu kuhinju (električni šporet bez rerne, frižider, posuđe), prostrane terase sa pogledom na more. Vila se nalazi u neposrednoj blizini noćnih klubova i preporučujemo je pre svega mlađim osobama.

Opširnije...