• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Skiatos Town

 ApartHotel Anthena -  je novosagradjeni objekat u modernom stilu koji se nalazi u srcu grada Skiatosa, na samo 100 m od glavne šetačke ulice Papadiamantis. Studiji su prostrani sa kompletno opremljenom mini kuhinjom ( frižider, posudje, mini električni šporet bez rerne), LCD TV, sef, wi- fi, fen za kosu, terasa. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem koji se nalaze na prvom spratu. Smeštajne jedinice poseduju i klima uredjaj čije se korišćenje naplaćuje 5 evra po danu. Čišćenje studija se obavlja svakog dana, a zamena posteljine I peškira vrši se svakog trećeg dana.  ApartHotel raspolaže recepcijom, snack barom gde gosti mogu uplatiti uslugu doručaka kao i  bazenom za decu i odrasle sa pool barom I ležaljkama koje su besplatne za goste hotela. Smeštaj koji pre svega nudi apsolutnu udobnost I zadovoljsto, idealan za parove I porodice.

Opširnije...

 Vila Christiana -  nalazi se na samo 30 m od plaže Megali Ammos, a na par minuta hoda  od samog centra Skiatosa. U blizini vile nalaze se  supermarketi, tradicionalni grčki I riblji restorani. U ponudi imamo dvokrevetne studije koji se nalaze u prizemlju i na prvo spratu vile I trokrevetne studije koji se nalaze na I  prvom spratu vile. Studiji posedeju kompletno opremljenu kuhinju ( frižder, posudje, mini električni šporet), TV, terasu, klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta, wi fi. Vila poseduje recepciju , toalet, prostoriju za poslednji dan boravka. Zamena posteljine I peškira vrši se svakog treceg  dana. Neposredno od vile  nalazi se autobuska stanica, odakle se moze otići do bilo koje poznate plaže.

Opširnije...

 Vila Marouso- Mali gradski hotel u samom centru Skiatosa, na samo 100 m od glavne ulice, udaljen na deset minuta hoda od najbliže plaže Megali Ammos. U ponudi imamo trokrevetne I četvorokrevetne mezonete koji se nalaze na prvom spratu. Mezoneti poseduju kompletno opremljenu kuhinju ( mini električni šoret, frižer, posudje, kuvalo), fen, TV, dva klima uredjaja,  terasu sa garniturom za sedenje. U gornjem nivou mezoneta nalaze se dva singl ležja dok se u donjem delu nalazi kauč na ravlačenje. Mini hotel za kog se mož reći da ima dušu, da se izdvaja od drugih, jer je gradjen u stilu hacijenda sa atrijumom iz kog se ulazi u sobe. Zamena posteljine I peškira se vrši svakog trećeg dana. Wireless internet dostupan je  u oblasti recepcije. Recepcija radi svakog dana od 08h do 15h.

Opširnije...

 Vila  Iris - se nalazi na 100 m od Papadiamanti uluce - glavne šetačke zone. Na samo deset minuta hoda do najbliže plaže Megali Ammos I na par minuta hoda do autobuske stanice. U  neposrednoj blizini marketa, taverni, i restorana. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne studije kao i četvorokrevetne dupleks apartmane. Dvokrevetni i trokrevetni studiji nalaze se na prizemlju i prvom spratu dok su četvorokrevetni dupleksi na drugom spratu vile. Svaki studio poseduje kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju ( manji frižder, mini električni šporet, posudje), LDC TV, terasu. Wirelees internet koji je na raspolaganju gostima u lobiju samog hotela korišćenje je besplatno, klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Promena posteljine i peškira vrši se svakog trećeg dana dok je čišćenje svakodnevno. Hotel poseduje prelepo uredjeno dvorište okruženo zelenilom pogodano za druženje I relaksaciju. Hotel Iris je idealan za porodice, parove ili grupe prijatelja koji zele da dožive Skiatos na pravi način.

Opširnije...

 Thymi's Home - je mali luksuzni hotel smešten na samo 50 m od glavne šetačke zone. Udoban smeštaj koji iskazuje eleganciju u najboljem svetlu. U ponudi imamo dvokrevetne studije. Sve smeštajne jedince poseduju kompletno opremljenu kuhinju( mini električni šporet bez rerne, frižider, kuhinju, toster), peglu za veš, LCD SAT TV, telefon, sef, fen za kosu, hidro - jet tuš, klima uradjaj čije se korišćenje naplaćuje, radio sa cd plejerom . Wi Fi koji je besplatan za goste hotela. Hotel poseduje recepciju, bazen I ležaljke oko bazena. Peškiri I posteljina se menjaju svakog trećeg dana dok je čišćenje svakodnevno. Ovaj hotel Vas sigutno neće ostaviti ravnodušnim svojim nesvakidašnjim enterijerom.

Opširnije...

 ApartHotel Skiatos Somnia je novoizgradjeni objekat čija je gradnja završena 2013. Ove letnje sezone primice svoje prve goste. Nalazi se u novom delu Skiatosa u blizini šetalista gde su locirani mnogobrojni restorani i prodavnice. Od same obale udaljen je svega 50m. Skiatos Somnia je kompleks luksuznih i udobnih studija koji poseduju kompletno opremljenu kuhinju( frižder, posudje, mini električni šporet, miktotalanu rernu), LCD TV, terasu, klima uredjaj  čije je korišćenje uključeno u cenu najma, sef, fen za kosu, tuš kabinu. U našoj ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrebetne studije sa pomoćnim ležajem. Hotel poseduje recepciju, privatni parking, bazen i ležaljke oko bazena koje su besplatne za goste hotela. Zamena posteljine I peškira se vrši svakog trećeg dana dok je ćišćenje svakodnevno. U blizini hotela nalazi se okretnica gradskih autobusa koji će Vas odvesti do najlepsih plaža Skiatosa.

Opširnije...