• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Limenaria apartmani

 ApartHotel Discovery - se nalazi na ulasku u Limenariju u vrlo mirnom okruženju na 150 m od plaže, i na par minuta hoda od centra mesta. U sklopu vile nalazi se bazen, ležaljke i bar pored bazena, recepcija, roštilj na otvorenom. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije kao i trokrevetne i četvorokrevetne aprtmane. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, frižider,), toalet, balkon, fen za kosu, radio, sef, total TV sa srpskim kanalima. Klima uređaj čije se korišćenje naplaćuje 5 eur po danu. Vila poseduje privatni parking prostor. Promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka, dok se čišćenje vile obavlja svakog dana.

Opširnije...

 ApartHotel Aldebran 2 - pripada kompleksu vila Aldebaran, nalazi se na svega par minuta hoda od plaže. Kompleks okružuje prelepo uređeno dvorište u senci raznovrsnog drveća sa zidanim roštiljem u kome se nalaze garniture za sedenje iskljucivo za goste kompleska.U ponudi imamo četvorokrevetne mezonete koji se nalaze u prizemlju vile. U dnevnoj sobi nalazi se dve sofe na razvlačenje sa kompletno opremljenom kuhinjom (frićider, posuđe, mini-električni šporet), TV, i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Iz dnevne sobe stepenicama se odlazi na drugi nivo apartmana u kome se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem. Vila poseduje Wi-Fi, recepciju i parking prostor na 20 m od vile. Zamena poseteljine i peškira vrši se na svakih 5 dana, dok se čišćenje obavlja svakog dana. Slobodno možemo reći da je Aldebaran prava oaza mira, ljubazni vlasnici, prelepo uređeno dvorište učiniće da se osećate kao kod kuće.

Opširnije...

  ApartHotel Aldebran 1 se nalazi na urbanoj, ali mirnoj lokaciji, na svega par minuta hoda od plaže. Aldebaran je kompleks sagrađen iz dve vile koje okružuje prelepo uređeno dvorište u senci raznovrsnog drveća sa zidanim roštiljem u kome se nalaze garniture za sedenje isključivo za goste apartmana. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem, kao i prostrane trokrevetne i četvorokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem. Sve smeštajne jednice imaju pogled ka dvorištu i poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frizider, posuđe, mini-električni šporet,) TV, WI - FI. Klima uređaj koji se doplaćuje 5 eur dnevno. Vila poseduje recepciju i parking prostor na 20 m od vile. Zamena poseteljine i peškira vrši se na svakih 5 dana, dok se čičćenje obavlja svakog dana. Slobodno možemo reći da je Aldebaran prava oaza mira, ljubazni vlasnici, prelepo uređeno dvorište učiniće da se osećate kao kod kuće.

Opširnije...