• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

BEOGRAD

Beograd, kosmopolitski grad. Spreman da prigrli svakog turistu i prikaže mu svoje najbolje strane. Da li sa reke ili iz vazduha, u šetnji, danju ili noću doživećete ga u punom sjaju, jer je to grad sa dušom koju čine gostoprimljivi ljudi.

Polazak autobusa iz Backe Palanke u 08h ispred agencije " Planka Tours". Po dolasku šetnja starim jezgrom grada, od Kalimegdanskog kompleksa sa simbolom grada- spomenikom Pobedniku preko konaka knjeginje Ljubice, kafane " ?", Saborne crkve, Patrijaršijskog dvora i čuvene šoping zone Knez Mihajlove ulice. Obići ćemo Svetosavski plato, gde se nalazi hram nauke i književnosti - narodna biblioteka, hram vere posvećen Svetom Savi koji je ujedno i najveća crkva na Balkanu.

U 13.30h polazak autobusa sa trga Nikole Pašića ka velelepnoj gradjevini Belom dvoru u kojoj sada živi kraljevska porodica Karadjordjević. Gradnja dvora završena je 1936 godine nadgledana budnim okom projektanta Aleksandra Djordjevića. Renoviran je posle II svetskog rata i svoju lepotu i bezbrojne sadržaje prikazaće nam u dvočasovnom razgledanju u pratnji stručnog vodiča.

Nakon posete dvorskom kompleksu slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoru sa grupom mogućnost organizovanja odlaska na pozorišnu predstavu, krstarenje rekom ili večera u boemskoj četvrti "Skadarlija"...


Cena aranžmana: 1800 dinAranžman obuhvata:

prevoz autobusom visoke turističke klase

ulaznice za kraljevski kompleks

usluge stručnog vodiča

organizacione troškoveAranžman ne obuhvata:

fakultativne posete

ostale individualne troškove


PLANKA TOURS d.o.o

Kralja Petra I 15/4, Bačka Palanka

Tel.021/752-046

www.plankatours.co.rs

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli