Les 2 Alpes

Lokacija: više apartmanskih objekata u podnožju skijališta (200 m).
Apartmani i studija: mogu biti opremljeni mašinom za sudove, rernom, mikrotalasnom, aparatom za kafu, SAT TV. Svi osim studija za 2 i 3 osobe imaju balkon ili terasu.
Studio za 2 osobe (jedna soba 13 m2): dnevna soba (2 kreveta), kuhinja i kupatilo.
Studio za 3 osobe (jedna soba 18-20 m2): hodnik sa jednim krevetom, dnevna soba (2 kreveta), kuhinja, kupatilo i balkon. Studio može imati i 3 ležaja u dnevnoj sobi.
Studio za 4 osobe (jedna soba 24-35 m2): hodnik sa krevetom na sprat, dnevna soba (2 kreveta), kuhinja, kupatilo i balkon.
Apartmani za 6 osoba (dve sobe 35-45 m2): hodnik sa krevetom na sprat, dnevna soba (2 kreveta), kuhinja, spavaća soba sa francuskim krevetom, kupatilo i balkon.
Apartmani za 8 osoba (tri sobe 48 m2): hodnik sa krevetom na sprat, dnevna soba (2 kreveta), kuhinja, spavaća soba sa francuskim krevetom, soba sa dva kreveta, kupatilo i balkon.
Dodatni sadržaji: u mestu su bazen, klizalište, fitness, kuglanje, restorani, barovi, diskoteke, skijašnica u okviru objekta, parking ispred objekta.

Lokacija: na samoj stazi, u centru mesta Les 2 Alpes. Hotel ima 61 standardnu sobu, većina sa balkonom.

Hotelska ponuda: restoran, snack bar, terasa sa pogledom na stazu, klub za decu 4-10 god., večernja zabava i animacija, fitnes centar i sala za kuglanje u neposrednoj blizini, kao i otvoren bazen sa toplom vodom udaljen 100 m od hotela.

Standardne dvokrevetne sobe (cca 13-16 m2): TV, telefon, dva odvojena kreveta, kupatilo.

Standardne trokrevetne sobe (cca 15-18 m2): TV, telefon, tri odvojena kreveta, kupatilo. Takođe, postoje i sobe koje primaju četiri osobe i veličine su cca 22 m2. U njima se nalaze tri odvojena kreveta i jedan ležaj na razvlačenje.

Ishrana: mogućnost polupansiona - doručak i večera (doručak i večera, samoposluživanje - izbor više jela) ili punog pansiona (doručak, ručak i večera: samoposluživanje - izbor više jela.

Lokacija: novija apartmanska kuća na početku naselja, duž glavnog puta, u blizini staze (20 m) i žičare Vallee Blanche.

Apartmani: mašina za pranje sudova, mikrotalasna rerna, rerna, toster, SAT TV, WiFi (uz doplatu).

Apartmani za 4 osobe (dve sobe 44 m2): dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba sa francuskim krevetom i mala kabina sa krevetom na sprat, kupatilo, balkon ili terasa.

Apartmani za 6 osoba (tri sobe 62 m2): dnevna soba, kuhinja, spavaća soba sa francuskim krevetom, spavaća soba sa dva kreveta na sprat, kupatilo i kupatilo.

Apartmani za 6 osoba S (četiri sobe 81 m2): dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe sa dva kreveta i soba sa krevetom na sprat ili francuskim krevetom, kupatilo i kupatilo sa tuš kabinom.

Apartmani za 8 osoba (četiri sobe 91 m2): dnevna soba, kuhinja, spavaća soba sa francuskim krevetom, dve spavaće sobe sa dva kreveta, kabina sa krevetom na sprat, kupatilo i kupatilo sa tuš kabinom. Apartman takođe može imati dve spavaće sobe sa francuskim krevetom, spavaću sobu sa krevetom na sprat i kabinu sa krevetom na sprat.

Apartmani za 10 osoba C (pet soba 115 m2): dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe sa francuskim krevetom, dve spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, kabina sa krevetom na sprat, kupatilo i kupatilo sa tuš kabinom.

Dodatni sadržaji: skijašnica, pokriveni parking (uz doplatu). U mestu - bazen, klizalište, fitness, squash, kuglanje, prodavnice, restorani, barovi.

Lokacija: u blizini ski liftova, ova novoizgrađena luksuzna rezidencija u planinskom stilu ima 15 apartmana za smeštaj 4-10 osoba (cca 40-130 m2).

Apartmani: SAT TV, telefon, kuhinja (šporet, frižider, mikrotalasna pećnica, posuđe), kupatilo, fen za kosu, balkon.

Dodatni sadržaji: dnevni boravak sa kaminom, đakuzi, sauna, tursko kupatilo, soba za odlaganje prtljaga.