Val D'Isere

Lokacija: 300 m od ski liftova i 200 m od prodavnica u mestu Val D’Iser. Apartmani su raspoređeni u nekoliko šalea.

Studiji i apartmani: mini kuhinja (šporet ili rešo sa dve ringle, rerna, frižider, posuđe), kupatilo, većina ima balkon.

Studija za 4 osobe (cca 18-20 m2): predsoblje sa krevetom na sprat, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe.

Dvoprostorni apartmani (cca 28-33 m2) za 5 osoba: dnevni boravak sa krevetom na izvlačenje za dve osobe i još jednim krevetom, spavaća soba sa francuskim krevetom ili krevetom na sprat.

Dvoprostorni apartmani za 6 osoba (cca 45 m2): dnevni boravak sa krevetom na izvlačenje za dve osobe ili dva odvojena kreveta, kabina sa krevetom na sprat, spavaća soba sa francuskim krevetom ili galerija sa dva odvojena kreveta.

Dodatni sadržaji: iznajmljivanje TV-a, skijašnica, parking.

Lokacija: 200 m od ski liftova, u centru mesta Val D’Izer, u blizini prodavnica i restorana. Sastoji se od dve zgrade koje su povezane, a ispred njih se nalazi veliki bazen na otvorenom sa toplom vodom. Ima 67 apartmana.

Studija i apartmani: SAT TV, telefon, kuhinja (šporet, frižider, mikrotalasna pećnica) usisivač, kupatilo, fen za kosu, odvojen toalet, balkon.

Studija za 2-4 osobe (cca 29 m2): dnevni boravak sa krevetom na izvlačenje za dve osobe, krevetom i sofom.

Studija za 3-4 osobe (cca 35 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, kabina sa dva kreveta ili krevetom na sprat.

Studija mezanin za 4-5 osoba: dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, galerija sa dva odvojena kreveta, fotelja na razvlačenje ili treći krevet po potrebi.

Jednosobni apartmani sa potkrovljem (mezanin) za 5-7 osoba (cca 46 m2): dnevni boravak sa sofom i krevetom na izvlačenje za dve osobe, kabina sa dva kreveta, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva odvojena na galeriji, fotelja na razvlačenje.

Dodatni sadržaji: otvoren bazen sa toplom vodom, sauna, skijašnica sa ormarićima, bilijar.


Lokacija: blizu početne stanice ski lifta, u glavnoj ulici u mestu Val d’Isere. U blizini su prodavnice, mnogobrojni restorani, ski rentali. Ima 44 studija i apartmana za 2-9 osoba.

Studija i apartmani: SAT TV, kuhinja (šporet, frižider, posuđe), kupatilo, balkon.

Studija za 2-3 osobe (cca 28 m2): dva kreveta na razvlačenje.

Dvoprostorni apartmani za 4 osobe (cca 38 m2): dnevni boravak sa dva kreveta na razvlačenje, spavaća soba sa dva odvojena kreveta.

Dvoprostorni apartmani za 5 osoba (cca 42 m2): dnevni boravak sa dva kreveta na razvlačenje i sofom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta.

Dvoprostorni apartmani za 6-7 osoba (cca 47 m2): dnevni boravak sa dva kreveta na razvlačenje i dodatnim krevetom, spavaća soba sa dva kreveta, kabina sa krevetom na sprat, dva toaleta.

Dodatni sadržaji: mogućnost doplate za doručak, telefon, dnevni room servis, skijašnica, parking.