Bled

www.sava-hotels-resorts.com

Lokacija: u blizini Bledskog jezera i centra Bleda i odlično je polazište za šetnje po okolini kao i zanimljive izlete, u zgradi koja je sagrađena 1900. god.

Hotelska ponuda: Obroci se služe u Panoramskom restoranu Grand hotela Toplice, bazeni i wellness programi u hotelu Toplice i hotelu Golf, lift, otvoreni čuvani parking sa 50 parking mesta. Hotel ima 32 sobe, od kojih polovina soba ima pogled na jezero ili zamak.

Standardne sobe: kablovska TV, direktna telefonska linija, sef, kupatilo sa tušem. Sobe imaju balkon ili francusku terasu.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) u restoranu „Panorama“ hotela Grand Toplice.

www.sava-hotels-resorts.com

Lokacija: preko puta hotela Golf, u centru mesta Bled. Ovaj nedavno renovirani hotel je prvi porodični hotel u Sloveniji. Hotel ima 90 soba i 14 apartmana s malom kuhinjom.

Hotelska ponuda: sala za doručak, večere su u hotelu Golf, aperitiv bar, dve igraonice, animacija za decu. Gostima hotela su na raspolaganju i bazeni Wellness centra „Živa“ u hotelu Golf.

Standardne sobe: kablovska TV, telefon, mini bar, sef, klima, a većina soba ima balkon, dok svi apartmani imaju kupatila sa kadama.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Večera u hotelu Golf.

www.sava-hotels-resorts.com

Lokacija: u blizini Bledskog jezera.

Hotelska ponuda: sala za doručak, ostali obroci u obližnjem restoaranu Panorama Grand hotela Toplice, lift, čuvani parking sa 30 mesta. Kućni ljubimci su dozvoljeni (uz doplatu 10 € dnevno). Hotel ima 45 soba, od kojih polovina pruža lep pogled na Bledsko jezero i zamak, a ostale sobe okrenute su ka tihim delovima krajolika.

Standardne sobe: kablovska TV, direktan telefon, mini bar i kupatilo sa kadom/tušem. Većina soba ima balkon. Hotel je opremljen i za goste sa posebnim potreba.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) u restoranu „Panorama“ hotela Grand Toplice.

Hotel ASTORIA 3*, Prešernova 44, 4260 Bled

http://www.hotelastoria-bled.com/

Lokacija: hotel se nalazi na oko 300 m od jezera, 500 m od šoping centra i 100 m od glavne autobuske stanice.

Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar, 3 klimatizovane sale za sastanke, TV sala, kozmetički salon.

Hotel raspolaže sa 24 standardne sobe (nerenovirane) od kojih sve imaju kablovski TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen za kosu; neke od soba su sa balkonom. Gostima su na raspolaganju i 48 superior (renovinarih) soba koje su sve klimatizovane, sa kablovskim TV, telefonom, mini barom, sefom, internetom, kupatilom, fenom za kosu; neke od soba su sa balkonom. Pomoćni krevet u sobama – kauč na razvlačenje.

Ishrana: Polupansion – doručak i večera, samoposluživanje, izbor više jela.

www.sava-hotels-resorts.com

Lokacija: u centru Bleda, na samoj obali bledskog jezera uz promenadu. Hotel ima 217 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i 10 apartmana, sa pogledom na jezero ili park.

Hotelska ponuda: centralni hotelski restoran, a la carte restoran i picerija „Rikli“, aperitiv bar, poslastičarnica i kafe, veliki zatvoreni bazen sa toplom termalnom vodom, đakuzi, finska sauna, fitnes studio, centar za tajlandsku masažu.

Standardne sobe: SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, balkon. Sobe sa pogledom na jezero imaju sef i klimu.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

www.sava-hotels-resorts.com

Lokacija: u samom centru Bleda, okružen visokim starim drvećem. Iz njega se pruža pogled na jezero, ostrvo, Bledski zamak i Julijske Alpe. Hotel ima 150 soba.

Hotelska ponuda: centralni hotelski restoran i a la carte restoran „Veranda“, aperitiv bar, novi Wellness centar „Živa“ sa termalnim bazenima u dva nivoa, sa 380 m2 vodenih površina, sauna centar sa otkrivenim bazenom za rashlađivanje i đakuzijem na terasi, salon lepote, sef na recepciji.

Standardne sobe: TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, većina soba ima internet, balkon, a svi apartmani i neke sobe imaju klima uređaj. Sve sobe su sa pogledom na jezero ili park.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

www.sava-hotels-resorts.com

Lokacija: na obali bledskog jezera. Ovaj potpuno renoviran, najpoznatiji bledski hotel, nudi izuzetan pogled na ostrvo, srednjevekovni zamak i Julijske Alpe. Hotel raspolaže sa 87 soba i luksuznih apartmana.

Hotelska ponuda: centralni hotelski restoran „Grand“, a la carte restoran „Julijana“, restoran „Panorama“ u stilu bistroa, aperitiv bar, vinoteka Vinarte, wellness studio Luisa sa termalnim bazenom (22°C), saunama (finska, turska i infracrvena) i solarijumima, centar za lepotu i masažu. Ima otvoreni čuvani parking sa 100 parking mesta.

Standardne sobe: klima uređaj, luksuzni stilski nameštaj, kablovska TV, telefon, sef, mini bar, internet, kupatilo, balkon. Neke sobe su opremljene za osobe sa posebnim potrebama.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (doručak: samoposluživanje, izbor više jela; večera – meni (klasičan način usluživanja – izbor više jela).