Kope

Hotel Luka se nalazi na samom vrhu Kope, od prve ski staze udaljen je samo 150 metara. Nudi smeštaj u lepo uređenim sobama, u kojima može biti 180 gostiju odjednom. Gosti mogu koristiti odličan wellness centar a u restoranu mogu jesti odlična domaća jela. Hotel Ima dovoljno parking mesta, a za goste hotela obezbeđena je i skijašnica.

SOBE
Sobe u hotelu klasifikovane su u tri kategorije:

SOBE I KATEGORIJE: nove sobe, sa nadstandardnom opremom, LCD televizori, mini barom, telefonom i internetom. Nekoliko soba ima i balkon.

SOBE II KATEGORIJE: manje porodične sobe, sa kupatilom i televizorom.

SOBE III KATEGORIJE: malene sobe, primerne za smeštaj dece, WC i tuš u hodniku.

U svima sobama internet je GRATIS!

RESTORAN:

U restoranu se služi hrana na švedskom stolu:

- doručak

- ručak

- večera

Ako želite nešto posebno ili domaće, restoran u Hotelu Luka prava je odluka za vas.

WELLNESS CENTAR

Wellness centar u Lukovom domu vam nudi relaksaciju u saunama:

- Finska savna;

- IR sauna;

- Bio sauna;

- Turska sauna.

Na raspolaganju su vam prostor za počitek, Kneippovo kupatilo i veliki spoljasnji jaccuzzi.

Za one koji žele privatnost, mogu odabrati wellness sobu "Pahulja", gde se mogu opustiti u finskoj sauni i đakuziju. Novina u ponudi predstavlja sobu sa jedinstvenom ALFA SFEROM.

LUKA PUB

Luka pub je manja diskoteka, namenjena prvenstveno za privatne grupe. U klubu imate 60 mesta u separeima i veći plesni podijum. Luka pub je opremljen najnovijom tehnologijom za puštanje muzike, light show, projektor i platno.

Zabavu u Luka pub-u vam garantuje odličan DJ i prelepe hostese.

SALA ZA KONFERENCIJE

Hotel Luka vam nudi dve sale sa kapacitetom od 40 osoba i manjih sala sa kapacitetom od 20 osoba. Konferencijske sale su veoma pogodne za seminare, sastane ili predavanja. Opremljeni sa demo odbora, projekcijkim platnomin, projektorem, zvučnicima i internetom. Tokom sastanka možemo vam služiti kafu, fina peciva i sokove.